UITNODIGING: Internationale KIMO conferentie in IJmuiden

KIMO International nodigt u uit om de conferentie How land-based activities affect the marine environment bij te wonen op 12 oktober in IJmuiden. Aansluitend op zondag 13 oktober zijn KIMO-leden welkom bij onze jaarlijkse internationale ledenvergadering (de AGM). De ledenvergadering is een uitgelezen kans om collega-bestuurders en -ambtenaren van kustgemeenten uit acht landen te ontmoeten.

Programma
De conferentie is exclusief voor KIMO leden en voor zowel bestuurders als ambtenaren. Daarnaast is er een aantal interessante activiteiten op verschillende locaties:
Het programma start op vrijdag 11 oktober wanneer we per boot een bezoek brengen aan de haven van IJmuiden met de enorme zeesluis in aanbouw.
De conferentie op zaterdag 12 oktober behandelt de vraag: Hoe beïnvloeden activiteiten op land, de zee? Kustgemeenten zijn verantwoordelijk voor het behoud van een gezond marien milieu. Tegelijkertijd vertrouwen gemeenten op de industrie om hun economieën overeind te houden. De conferentie van dit jaar kijkt naar de uitdagingen van deze ogenschijnlijk concurrerende prioriteiten en onderzoekt huidige en toekomstige oplossingen. Naast een aantal presentaties is er ruimte voor 3 workshops over de thema’s: riviervervuiling, luchtvervuiling van schepen (denk o.a. aan walstroom) en microplastics van kunstgras (sportvelden).

Uitsluitend voor KIMO leden is er op zaterdagavond een officieel diner op het Forteiland.
Lees het volledige programma (pdf)

Reserveren
Indien u wilt komen, geef u dan s.v.p. op via onderstaand link, want zonder deze registratie kunt u niet deelnemen. Mocht u uw partner mee willen nemen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Dit kunt u aangeven op het aanmeldingsformulier.

Ik meld mij aan voor het symposium

Overnachten
De overnachting is niet automatisch gereserveerd via bovenstaande aanmelding. U dient deze zelf te reserveren. U kunt bijvoorbeeld overnachten in het Apollo-hotel waar ook de conferentie plaatsvindt. Noem bij uw reservering dat u voor de KIMO-conferentie komt. Er zijn een aantal kamers gereserveerd. Boek svp zo snel mogelijk om zeker te zijn van een plaats.

Apollo-hotel reserveren via deze link

BACK