Thema KIMO AGM Noordwijk bekend.

logo_gemeente_leeuwZoals bij u allen wellicht bekend is word de Annual General Meeting (AGM) van KIMO International dit jaar in Noordwijk georganiseerd, en wel op 6, 7, 8 en 9 oktober. De voorbereidingen zijn in volle gang en zowel het thema als de agenda voor deze bijzondere bijeenkomst zijn inmiddels bekend.

Organisator gemeente Noordwijk viert dit jaar haar 150ste jubileum als badplaats, er is daarom gekozen voor een bijpassend thema te weten: duurzaam kusttoerisme en kustbescherming. Dit thema komt terug in de geplande studie tours en de conferentie op zondag 9 oktober.

Voor de Nederlands Belgische delegatie gaat de AGM op donderdag 6 oktober met een gecombineerde vergadering van start. Deze vergadering die duurt van 15.00 tot 17.30 is een gecombineerde vergadering van zowel het algemeen bestuur als van onze ambtelijke contactpersonen.

Op vrijdag 7 begint het internationale deel met een vergadering van het algemeen bestuur van KIMO international. Deze vindt plaats van 9.00 tot 12.00 en wordt gevolgd door een lunch. Na de lunch is er voor alle gasten een studietour terwijl de nationale coördinatoren overleggen.

De Annual General Meeting ofwel de algemene ledenvergadering vindt plaats op zaterdag 8 oktober van 9.00-12.00. Hiervoor zijn alle leden uitgenodigd. Wij adviseren al onze leden om te proberen tenminste één bestuurder of ambtelijk medewerker te sturen. Op de AGM bepalen we de koers voor het komende jaar en nu de kans er is om allemaal aanwezig te zijn lijkt het ons goed als de leden hun stem laten horen.

Na de AGM is er in de middag keuze uit 3 studietours. De eerste voert naar de kustversterkingen in Katwijk waar een parkeergarage is ingegraven in de duinen. De tweede keuze is een rondleiding met een natuurgids door de duinen en het waterzuiveringsgebied tussen Noordwijk en Zandvoort. De laatste keuze bestaat uit een demonstratie van de reddingsbrigade.

Op zondag sluiten we de bijeenkomst af met een conferentie. Hierbij zullen verschillende sprekers dieper ingaan op het Thema van de bijeenkomst. Als sprekers hebben we onder andere: Jan van Zanen, van de VNG, Stan Kerkhofs van Rijkswaterstaat, Gerard Doornbos van het waterschap Rijnland en André Kuipers voor u.

U bent welkom om voor de bijeenkomst uw partner mee te nemen. Partners kunnen dit jaar zonder extra kosten deelnemen aan de studietours en de partner tour tijdens de algemene leden vergadering op zaterdagochtend. Wel zijn er extra kosten verbonden aan de diners van 50 euro per partner per diner.

Wij verzoeken alle deelnemers zich uiterlijk voor 1 augustus op te geven door dit forumlier ingevuld te retourneren aan mmannaart@odijmond.nl en aan info@kimo.shetland.org. Het complete programma vindt u hier.

BACK