Tentoonstelling tot April in Delft

Met de aanvang van het nieuwe jaar is onze tentoonstelling weer verhuist. Ditmaal naar Natuurbelevingscentrum de Papaver in Delft. In de regio wordt veel aandacht besteed aan de tentoonstelling, die op veel aandacht kan rekenen. De tentoonstelling is tot 10 april in Delft te zien.

Per jaar doet de tentoonstelling vier verschillende locaties aan en staat dan per locatie 3 maanden. Afgelopen jaar waren dit het inspiratiecentrum in Ouddorp, Terra Maris in Oostkapellen en MEC Roosendaal. Daarnaast is de tentoonstelling een periode terug geweest in Velsen voor onderhoud.

De tentoonstelling geeft een beeld van de (plastic) verontreiniging op zee. Hoe komt het plastic in zee, wat gebeurt er met het zeeleven dat hiermee in aanraking komt en nog belangrijker wat doet KIMO en wat kun jezelf doen om het probleem aan te pakken.

De Tentoonstelling Aanvragen

Uit de inmiddels opgedane ervaringen rond de tentoonstelling vindt KIMO Nederland en België het, het beste om de tentoonstelling voor minimaal 3 maanden op een locatie te plaatsen. Voor de tentoonstelling is 80m2 vrije ruimte nodig. Mocht uw gemeente interesse hebben in het huisvesten van de tentoonstelling neem dan contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

BACK