Save the date: 26 januari 2018

Graag nodigen we u uit voor een Brede Bijeenkomst Green Deal Schone Stranden op vrijdagmorgen 26 januari 2018. De bijeenkomst wordt gevolgd door een gezamenlijke netwerklunch. Graag horen we of u ook komt. Opgeven kan door een email te sturen naar jmidavaine@odijmond.nl

Met muts op, laarzen aan, een forse noordwestenwind die de golven hoog opstuwt, kunnen de jaarbalans weer opmaken. Zo ook bij de Green Deal Schone Stranden. Het secretariaat verzamelt en verwerkt momenteel de gegevens van 2017 in de vorm van een activiteitenmonitor.

Graag starten we 2018 gezamenlijk met het oog op een nog schonere Nederlandse kust. We willen de resultaten van 2017 terugkoppelen en initiatieven de mogelijkheid bieden hun plannen voor 2018 te presenteren. Initiatieven die als partner zijn aangesloten bij de Green Deal Schone Stranden zijn naast de regiegroepleden (Stichting de Noordzee, KMVK, KIMO, RWS, Nederland Schoon en Strand Nederland):

Doe Mee Verlos de Zee – Grondstofjutters – Juttersgeluk –

Sea First Foundation – Simone Bontebal – Sportvisserij Nederland –

Surfrider Foundation – TrashUre Hunt – Reddingsbrigade Nederland – NVSN

Voor de Green Deal Schone Stranden nieuwe initiatieven Recycle Valley en By The Ocean We Unite hebben inmiddels aangegeven graag te willen pitchen tijdens de brede bijeenkomst! Dat wil je toch niet missen? Neem contact op met het secretariaat (jmidavaine@odijmond.nl) om ook uw pitch over de plannen voor 2018 aan te melden!

Bekijk hier het voorlopige programma:

Uitnodiging Brede Bijeenkomst GDSS

BACK