Symposium Visserij Voor een Schone Zee

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
12/09/2019
13:00 - 17:00

Locatie
Bek & Verburg - Botlek Haven Rotterdam


Afval uit zee was nog nooit zo actueel: MSC Zoë, producten van zee-plastic, een groei van ruim 50% in deelname aan Fishing for Litter binnen 2 jaar en implementatie van Europese richtlijnen. Graag nodigen KIMO en Bek & Verburg u uit voor een symposium waarin deze ontwikkelingen gepresenteerd worden.

Datum: Donderdag 12 september 13:00 – 17:00 met aansluitende netwerkborrel

Locatie: Montrealweg 140, Havennummer 4267, 3197 KH Botlek Rotterdam

Het symposium zal u inspireren op de raakvlakken van wetenschap, beleid en praktijk. U zult kennis maken met afval van de bodem van de Noordzee, leren over de effecten op het milieu en kansen voor recycling. De inzet van beleidsmakers om dit milieuprobleem aan te pakken en het verhaal van de bemanning van de Fishing for Litter vloot die jaarlijks ruim 300 ton afval inzamelt.

De middag sluit af met een keukentafelgesprek over de ontwikkelingen in de visserij voor een schone zee en een netwerkborrel.

Tijdens de inloop en pauze kunt u kennismaken met producten gemaakt van afval uit zee. Bedrijven en organisaties die hun producten en diensten presenteren zijn onder meer: Stichting Juttersgeluk, Healthy Seas, DressCode010, Captain Flotsam, Recycled Island Foundation, Jungl Amsterdam, Elho, SeaTowl, HAVEP, IKEA, PicusLED, MBRC the ocean en Lankorst Recycling Products

Download het volledige programma: Uitnodiging en programma symposium Visserij voor een Schone Zee

Meld u aan via onderstaande link.

Ik meld mij aan voor het symposium

KIMO maakt met deze link gebruik van de aanmeldservice van de omgevingsdienst IJmond.

BACK