Evenementen en Bijeenkomsten

Gezamenlijk naar evenementen en een aantal bijeenkomsten voor in uw agenda. Vanwege diverse andere bijeenkomsten wordt het Centraal Overleg van de Green Deal Visserij verschoven van 25 oktober naar 22 november, noteer dit svp alvast in uw agenda.

Vlaggetjesdagen en festivals
Om de Green Deal Visserij voor een Schone Zee bij de buitenwereld bekender te maken, worden door de partners en het secretariaat evenementen bijgewoond. Dit is al een aantal malen gebeurd: VisNed, Bek en Verburg en KIMO stonden op de Trilaterale Wadden Seaport bijeenkomst in Harlingen. Healthy Seas en KIMO stonden op het IJmond Havenfestival in IJmuiden en samen met Rijkswaterstaat evenals op de Vlaggetjesdag in Stellendam. Deze evenementen werden door duizenden bezoekers bezocht en de interesse vanuit de visserijgemeenschap was groot.

Strategic Doing Sessie
Het is de bedoeling om een Strategic Doing Session te organiseren Dit is een methode om voor een bepaald probleem met de betrokken stakeholders in een relatief korte tijd tot concrete resultaten te komen. De duur hiervan zal ca. 2,5 uur zijn en hiervoor moet een actieplan worden opgesteld. Het idee is om dit te richten op de aanpak van het afvalbeheer in een bepaalde haven. Meer informatie volgt.

Andere bijeenkomsten
Vanwege diverse andere bijeenkomsten wordt het Centraal Overleg van de Green Deal Visserij verschoven van 25 oktober naar 22 november, noteer dit svp alvast in uw agenda.

BACK