Even voorstellen: Anton Lazarus

Mijn naam is Anton Lazarus en ik ben net toegetreden tot het KIMO International-secretariaat in Shetland als de nieuwe Communication, Marketing and Media Officer. Ik ga nationale KIMO-netwerken ondersteunen op het gebied van communicatie en social media. En ik ga mijn best doen om al die goede KIMO-projecten, zichtbaar maken voor een groter publiek.

Hiervoor was ik hoofd van het communicatieteam van het European Environmental Bureau, een netwerk van meer dan 170 milieu-NGO’s in 36 landen over heel Europa. Ik ben Brits van geboorte en Belgisch naar keuze – ik spreek en lees Nederlands, maar schrijven is nog steeds een uitdaging. Ik kijk er echt naar uit om zoveel mogelijk van jullie te leren kennen en KIMO International te helpen om voor jou, onze leden, te leveren.

Mocht u vragen hebben over KIMO International, stuur me dan een e-mail of neem gerust de telefoon en bel me!

Anton Lazarus
+32 468 156193
Anton.Lazarus@shetland.gov.uk
@KIMOInt

KIMO International – hoe zat het ook alweer?
Het kantoor van KIMO International staat in Shetland. Vanaf dit door zeeën omringde eiland pakt KIMO milieukwesties aan op internationaal niveau (bijv. IMO, UNEP), op EU-niveau (Europees Parlement, Europese Commissie) en regionaal niveau (bijv. OSPAR, HELCOM, CPMR). Zij doet dit door proactief te lobbyen bij ministeries van de regering en anderen om de problemen die ons mariene milieu bedreigen te erkennen en actie te ondernemen. KIMO internationaal werkt samen met internationale, nationale en regionale NGO’s om gezamenlijke voorstellen te doen tegen opkomende milieu bedreigingen. Lees meer over KIMO International.

BACK